Muş Valisi Avni Çakır’ın Muşsspor ziyaretine efsane sözleri damga vurdu!

Muş Valisi Avni Çakır, Muş Şehir Stadyumunda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Muşspor heyetine ziyaret gerçekleştirdi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, Muşspor'a moral aşıladı! Şehir Stadyumu'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı-beyazlıların antrenmanına katılan Vali Çakır, futbolculara ve teknik heyete unutulmaz bir gün yaşattı.

 

Antrenman öncesi soyunma odasında futbolcularla bir araya gelen Vali Çakır, "Geçen sezon artık geride kaldı. Yeni bir sayfa açtık ve hedefimiz çok daha büyük. Bu şehir, bu takımın başarısını hak ediyor. Sizden tek isteğim, sahada ter dökmek ve Muşspor'u daha da yukarılara taşımak." diyerek futbolcuları motive etti.

 

Vali Çakır'ın bu ateşli konuşması, futbolcuları derinden etkiledi. Antrenmanda gözle görülür bir enerji artışı yaşayan Muşsporlu futbolcular, yeni sezonda daha istekli olduklarını gösterdi.

 

Vali Çakır, geçen yılın unutulmasını ve yeni sezona konsantre olunması gerektiğini vurguladı. Vali Çakır, teknik heyete, yönetime ve futbolculara yeni sezonda başarılar diledi.

 

Haber: Sevda Balkaya

Fotoğraf: Muş Valiliği


01.08.2024 02:47