Muş Valisi Avni Çakır’dan 2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Mesajı

Muş Valisi Avni Çakır, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeni ile mesaj yayınladı.

Vali Çakır mesajında, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim-öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz” dedi. 

 

ALPARSLAN DİYARI: Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güven içerisinde yaşamak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak, ancak ve ancak bilinçli, birikimli ve donanımlı bir eğitim ve öğretimle mümkün olabilir diyen Vali Çakır, “Atatürk'ün “Eğitimdir ki bir milleti, ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.” sözleri, eğitimin önemini açıkça ifade etmektedir.” İfadelerini kullandı. 

Muş Valisi Avni Çakır yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: 

 

“ÇOK KUTSAL VE ONURLU BİR HİZMETİ YERİNE GETİRMEKTESİNİZ

“Değerli Öğretmenlerimiz;


İnsanların ve toplumların şekillenmesinde ve yetiştirilmesinde, daha mutlu ve müreffeh bir geleceğin hazırlanmasında, milli, manevi ve evrensel değerlerin korunmasında, geleceğin aydınlık yüzü çocuklarımızın yetişmesinde en büyük pay hiç şüphesiz ki sizlerindir. Öğretmenliğin bir ideal ve özveri mesleği olduğunun bilinciyle, çok kutsal ve onurlu bir hizmeti yerine getirmektesiniz. Yeni bir eğitim-öğretim yılını sağlıklı ve başarılı bir şekilde geçirmenizi diliyorum.

 

AYDINLIK BİR GELECEK ANCAK AZİMLİ ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE ELDE EDİLİR

 

Umudumuz, Geleceğimiz, Sevgili Öğrenciler;
Aydınlık bir gelecek ancak azimli çalışmalar neticesinde elde edilir. Karşımıza çıkan zorluklar, olumsuz durumlar karşısında pes etmek başarıya ulaşma yolunda en büyük engeldir. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Sizler de kendinize inanın ve güvenin.

 

ÖĞRETMENLERİMİZLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE BULUNMANIZ ÇOCUKLARIMIZIN EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞMELERİNE KATKI SAĞLAYACAKTIR

 

Saygıdeğer Velilerimiz;
Çocuklarımızı hayata hazırlama sürecinde onlara doğru rehberlik yaparak güzel yarınlara birlikte taşıyabileceğinize inancım tamdır. Onların iyi bir eğitim alması, kişiliklerinin gelişmesi, şekillenmesi ve iyi bir geleceğe hazır olmaları için okul yönetimleri ve öğretmenlerimizle iş birliği içinde bulunmanız çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlayacaktır.


  
Bu duygu ve düşüncelerle, eğitime gönül veren herkesi selamlıyor, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerimize, kıymetli öğretmenlerimize, tüm eğitim camiamıza, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını niyaz ediyor, İlköğretim Haftamızı kutluyorum. 

 

(HABER MERKEZİ)

 


10.09.2023 21:49