Muş Valiliği Paylaştı: Malazgirt’in karla kaplı Zafer Anıtı videosu hayran bıraktı!

Muş Valiliği sosyal medya hesaplarından paylaştığı tarihi Malazgirt’in karla kaplı Zafer Anıtı ve Süphan Dağı videosu viral oldu. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un Malazgirt ilçesi, tarihi yapısının yanı sıra karla kaplı manzarası ile görenleri kendine hayran bıraktı. Muş Valiliği tarafından çekilen ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan karla kaplı Zafer Anıtı ve Süphan Dağı manzarası sosyal medyada viral oldu.  

 

 

 

Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan ve Malazgirt Zaferi ile dünya tarihine adını yazdıran, göklerinde merhum Sultan Alparslan ve kutlu askerlerinin ruhaniyetinin dolaştığı kadim şehir Muş’un Malazgirt ilçesinde, kış mevsiminin gelişiyle yağan kar Zafer Anıtını ve 4058 metre rakımdaki Süphan Dağının karla kaplı manzarası görenler hayran kaldı.  

 

 


  

 

Muş Valiliği Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Kadim şehir Malazgirt, tarihin derinliklerinden yükselerek, zaferin ve bir milletin dirilişinin eşsiz destanını yazdığı topraklarda, tarihle örülü bir anlam buluşmasına tanıklık etmiştir.” İfadelerine yer verdiği video paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 


21.12.2023 12:30