Muş Vali Adil Yazar İlkokulu'nda Survivor heyecanı

Muş Merkez Vali Adil Yazar İlkokulu, 3-B sınıfı öğretmeni Emine Erdoğan ve 1-B sınıfı öğretmeni Barış Erdoğan’ın düzenlediği etkinlikte, öğrenciler gerçeğini aratmayan bir Survivor yarışması düzenledi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Ünlüler ve Gönüllüler takımlarına ayrılan minik öğrenciler, gönüllerince eğlenerek keyifli anlar yaşadılar. İp çekme ve yumurta taşıma oyunlarıyla dolu dolu geçen etkinlik, izleyicilere neşe dolu anlar yaşattı.

 

 

ÖĞRENCİLER VE AİLELER BİR ARADA EĞLENDİ

 

Öğrencilerin aileleriyle birlikte katıldığı etkinlikte, yarışma sonrasında uçurtma uçurularak ve piknik yapılarak güzel bir gün geçirildi. Hem çocuklar hem de veliler için unutulmaz anlara sahne olan etkinlik, toplulukta büyük bir memnuniyetle karşılandı.

 

 

VELİLERDEN TEŞEKKÜR

 

Etkinliğe katılan velilerden Erkan Kırıktaş, “Öncelikle öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Güzel bir etkinlik yapmışlar, hem öğrenciler için hem de biz veliler için güzel bir gündü” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

 

EĞİTİCİ VE EĞLENCELİ BİR DENEYİM

 

Muş Vali Adil Yazar İlkokulu'nun düzenlediği bu tür etkinlikler, öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmelerine ve eğlenmelerine katkı sağlıyor. Etkinliği düzenleyen öğretmenler, çocukların mutluluğunu görmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti.

 

Bu tür aktivitelerin öğrenciler ve aileler için kaynaşma ve birlikte vakit geçirme açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. Öğrencilerin enerjisi ve coşkusu, hem öğretmenlere hem de velilere keyifli anlar yaşattı.

 

 

Kaynak: Muş Merkez Vali Adil Yazar İlkokulu


02.06.2024 15:09