Muş Vakfı, Yükseköğretim bursu için iş insanlarıyla bir araya geldi

Merkezi İstanbul’da bulunan Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı, 2023-2024 yükseköğretim burs programı hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

 

ALPARSLAN DİYARI- İstanbul’un tarihi Vefa semtinde bulunan Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı (MUŞ VAKFI), tarihi binasında hemşeri dernekleri ve iş insanlarıyla bir araya gelerek, 2023-2024 yükseköğretim  burs programı hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı. 

 

 

Muş Vakfı’nın ev sahipliğinde yapılan toplantıya, İstanbul'da bulunan iş insanları ve Muş Denekleri de katıldı. 

 

Muş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Eroğlu, “Vakfımız Eğitim ve Kalkındırma vakfı olarak kurulmuştur. Bundan dolayı ilk önceliğimiz eğitim olmuştur. 2023-2024 eğitim öğretim yılında yine binlerce öğrenci kardeşlerimize destek olmak için bir aradayız" dedi. 

 

“BİR ÖĞRENCİ BİR GELECEK”

 

Düzenlenen toplantıda söz alan AK Parti İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Metin Haymana, “Bir Öğrenci Bir Gelecek” diyerek gelecek nesillerin her zaman yanında olduğu ifade etti. 

 

 

Muş Vakfı ev sahipliğindeki hemşeri dernekleri toplantısında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

 

 

Yapılan konuşmaların ardından toplantıya katılan hemşeri dernekleri kendilerini ve temsil ettikleri Sivil Toplum Kuruluşlarını tanıtarak, faaliyet alanlarını anlattılar.

 

 

 

Toplantı verilen yemeğin ardından çay sohbeti ve hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY


26.11.2023 07:51