Muş'un Tek Resmi Haber Sitesinden Görkemli Açılış!

Muş'un önde gelen ve tek resmi haber sitesi Alparslandiyarı.com, görkemli bir açılış töreni ile Muş Merkez Bürosu'nun kapılarını halka açtı.

ALPARSLAN DİYARI- Açılışa pek çok önemli isim katılarak, siteye başarı dileklerini iletti.

 

 

VALİ YARDIMCISI'NDAN BAŞARI DİLEĞİ

 

Açılış töreninde konuşma yapan Muş Vali Yardımcısı Mustafa Batuhan Alpboğa, Muş'un tek resmi haber sitesi olan Alparslandiyarı.com'a başarılar diledi. "Bu önemli haber portalının yeni bürosunun açılışı, Muş'un gelişimi için büyük bir adımdır. Alparslandiyarı.com'a çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

 

 

TEŞEKKÜR MESAJI

 

Alparslandiyarı.com'un sahiplerinden Atilla Demir, açılış törenine katılan ve desteklerini esirgemeyen tüm davetlilere teşekkür ederek, "Muş'a ve bölge halkına hizmet edecek bu önemli haber portalının açılışında bizi yalnız bırakmayan herkese minnettarız. Alparslandiyarı.com, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla Muş'un sesi olmaya devam edecek." dedi.

 

 

DUALARLA AÇILIŞ

Açılış töreni, dualar eşliğinde gerçekleştirildi. Alparslandiyarı.com'un Muş'ta önemli bir haber kaynağı olacağını ve bölgenin sesini duyuracağını belirten yetkililer, siteye katılan ve destek veren tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

 

KATILIMCILAR

Açılışa katılan önemli isimler arasında:

ÇİÇEK GÖNDEREREK TEBRİKLERİNİ İLETENLER

Açılışa katılamayıp çiçek göndererek hayırlı olsun dileklerini iletenler:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER SEVDA BALKAYA- VEYSEL EŞİN

 


02.08.2024 10:18