Muş Trabzonspor taraftarlar derneği başkanı Coşkun: Trabzonspor bizim nefesimiz

Muş Hasköy Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Kadri Coşkun’dan Ertuğrul başkana çağrı var: Trabzonspor bizim nefesimiz

ALPARSLAN DİYARI- Muş Hasköy Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı aynı zamanda Hasköy Dağdibi Köyü Muhtarı Kadri Çoşkun Trabzon’a gelerek Muş’ta ta görev yapan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Aziz Valinin Muş’ta gönülleri kazandığını onu unutmalarının mümkün olmadığını belirten Coşkun başkan “Aziz valimiz bir baba şefkati ile mesleğine ülkesine aşık bir devlet adamıdır” dedi.


GENÇ VE KÜLEKÇİ’YE TEŞEKKÜR


Muş Hasköy Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Kadri Coşkun  “ Muş’ta Trabzonspor Taraftarlar Derneğinin kurulmasında Ahmet Külekçi kardeşimiz ile birlikte Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’in çok büyük emekleri ve katkıları oldu. Allah onlardan razı olsun. Yoksa bu derneği kuramazdık.  Kardeşlik köprüleri projesi  sayesinde müthiş bir kaynaşma dayanışma oldu” dedi.

 

 

 


“BAŞKANIMIZ GELSİN KÖZ ÇAYIMIZI İÇSİN”


Trabzonsporlu olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirten Coşkun, “Trabzon’dan kıymetli Ertuğrul Doğan başkanımıza bir çağrım var. Kendisini Muş Hasköy’de ağırlamak isteriz. Gelsin meşhur köz çayımızı içsin şeref verir. Trabzonspor bizim sevdamız bizim nefesimiz. Muş ile Trabzon arasında kurulan gönül bağları ülkemizin barışına kardeşliğine katkı sağlamıştı” ifade etti.

 

HABER: HARUN SEÇKİN

 

 

 


03.11.2023 07:45