Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Fatih Cengiz ,seçim öncesi Malazgirt'te geldi 

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Fatih Cengiz ,seçim öncesi Malazgirt'te geldi 

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Yeşil Listeden Başkan Adayı olan (TSO) Fatih Cengiz, Malazgirt 23 Ekim Pazar günü yapılacak seçim öncesi Malazgirt'te gelerek esnafı ziyaret etti, taleplerini dinledi. 

 
Yeşil Listeden Başkan Adayı olan Fatih Cengiz, beraberinde Yeşil Liste Malazgirt Adayları 2. Gruptan Aziz Halifeoğlu, 1. Grup Adayı Cihat Usta ile Malazgirt ilçesinde seçimlerde oy kullanacak şirket sahipleri ve yöneticileri ile görüşerek dilek ve taleplerini dinledi. 

 
Her fırsatta Malazgirt'in ilçesinin bir evladı olduğunu ifade eden Cengiz, "tarihi ilçemizde çok zor şartlar altında faaliyet gösteren esnaflarımız, sanayici iş adamlarımız var. Burada faaliyet gösteren firmalarımız hem ekonomiye hem de istihdama katkı sunuyorlar. Bizde Yeşil Grup olarak bu ticaret erbabı arkadaşlarımızın ne sorunu varsa çözümü için mücadele etmeye her zaman hazırız. Halkımızın teveccühüyle görevi geldiğimiz zaman, bu sorun ve sıkıntıları ortadan kaldırmaya azami gayreti içinde olacağız. 23 Ekim Pazar Günü Muş’ta yapılacak seçimlerde tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum." dedi. 

 
 


19.10.2022 10:54