Muş Teknik Direktörüne yönetimden doğum günü sürprizi

Muş Spor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, takımın hazırlıklarını sürdürdüğü antrenman sonrası yönetim tarafından düzenlenen sürpriz doğum günü kutlamasıyla duygusal anlar yaşadı.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Takımın Kocaeli Kartepe tesislerindeki ikinci etap kampının ardından Muş’ta toplanan Muş Spor, antrenmanlarını sürdürürken, teknik direktör İncedal’a yapılan doğum günü sürprizi, takımın moralini de yükseltti. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cengiz ve diğer yönetim kurulu üyeleri tarafından organize edilen kutlamada, takım arkadaşları ve teknik ekip de hazır bulundu.

 

Doğum günü pastasının getirilmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşayan Yavuz İncedal, bu anlamlı jest karşısında duygulandığını belirtti. İncedal, "Bu güzel sürpriz için başta başkanımız Fatih Cengiz olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ve ekibime teşekkür ediyorum. Böyle bir aile ortamında çalışmak gerçekten mutluluk verici. Hep birlikte bu sezon başarılı bir Muş Spor için elimizden geleni yapacağız," dedi.

 

Kutlama sırasında takım oyuncuları da İncedal’a olan sevgilerini ve saygılarını göstererek, onunla birlikte fotoğraf çektirdiler. İncedal’ın doğum günü, takım içindeki dayanışmayı ve motivasyonu artırırken, yaklaşan sezon öncesinde moral kaynağı oldu.

 

Muş Spor Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cengiz, "Yavuz hocamızla çalışmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Ona olan güvenimiz tam. Bu sezon, hep birlikte çok güzel başarılara imza atacağız. Doğum gününü kutlayarak ona olan sevgimizi ve saygımızı göstermek istedik," ifadelerini kullandı.

 

Muş Spor, 8 Eylül’de kendi sahasında oynayacağı Kahramanmaraş Spor maçıyla sezona iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Takımın moral ve motivasyonunun yüksek olduğu bu süreçte, doğum günü kutlaması da takım ruhunu pekiştiren bir anı olarak hafızalarda yerini aldı.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

 


25.08.2024 21:52