Muş’ta Yaz Kur’an kursları kapanış programı düzenlendi

Muş İl Müftülüğü Salih Muhlise Çağlayan Camii’nde  yaz Kur’an kursları kapanış programı düzenlendi.

ALPARSLAN DİYARI- Programa İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şehmus Yentür, İl Göç İdaresi Müdürü  Murat Atilla, Şube Müdürleri, Din Görevlileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

Kapanış Programında daha önce Kur’an Kursları arasında yapılan yarışmada dereceye giren  öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

 

 

Programın açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz İbrahim Halil Demir: “Türkiye’de, Diyanet İşleri Başkanlığımızın öncülüğünde ülkemizin her tarafında, her vilayetimizde, en ücra köylerimize kadar Kur’an-ı Kerim-i öğretmeye, Peygamber efendimiz (sav)’i öğretmeye ve onun ahlakından örnekler vermeye, dini bilgileri vermeye çalışıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Diğer Kurumlarımız sağ olsunlar bu konuda bizlere destek oluyorlar. Çocuklarımız dinimizi öğrenmenin, peygamberimizi ve kitabımız Kur’an-ı Kerim-i öğrenmenin bahtiyarlığını yaşıyorlar. Bizim için en büyük mutluluk vesilesi budur dedi.”

 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir ise konuşmalarında, Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilerimize her zaman destek vermeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

 

 

Program sonunda dereceye giren ilk 3 öğrenciye bisiklet ve ilk 10’a giren öğrencilere de akıllı saat verildi. Ardından tüm öğrencilere ikramlarda bulunuldu.

 

Müftü Demir, emeği geçen Kurumlara, Hayırseverlere Kur’an Kursu öğreticilerine, hocalarına, velilere, çocuklara ve programa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

 

 

 

Program ilahiler ve salavatlarla sona erdi.

 

 

HABER METİN BOZKURT


16.08.2024 11:29