Muş’ta yaşayanlar müjde: Dünya markası 113. şubesini yakında açılıyor!

Yerli kahve markası Espressolab, kahve deneyim merkezi olacak Espressolab Muş’u yakında Muş’ta açacak.

ALPARSLAN DİYARI- Tamamen yerli bir marka olarak 3'ncü nesil kahve akımının dünyadaki önemli temsilcilerinden biri haline gelen Espressolab, globalleşme hamleleriyle pazardaki konumunu daha da ileriye taşıyor. Marka yolculuğunu yeni nesil bir projeyle taçlandıran Espressolab, büyük bir yatırımla Avrupa'nın en büyük kahve deneyim merkezi Espressolab Muş’u çok yakın zamanda açmayı hedefliyor.

 

 

 

Espressolab Muş İşletme sahibi Bekir Koç, insanların çeşitli kahveleri deneyimleyebilecekleri bir mekan oluşturduklarını ifade ederek, "Arzumuz pazartesinden pazar gününe kadar 7/24 insanların gelip burada hem kahvelerini deneyimleyebildiği, hem de keyifli vakit geçirebileceği bir mekan oluşturmak.

 

 

 

Burada müşterilere sunulan kahveler; Kolombiya, Brezilya, El Salvador, Guatemala, Honduras, Tanzanya, Kenya ve Etiyopya gibi ülkelerden üretilen kahve çekirdeklerinden elde ediliyor. 

 

 

Espressolab, kahve sektöründe yüzde 100 yerli olan ve bu başarıda olan tek firma diyebiliriz. Avrupa’nın en büyük kahve konsept mağazasına sahipler.  Türkiye’de 122 tane noktaları var, 123’ncüyü de biz açacağız.” dedi.  

 

“HER ŞEYİ AÇIK MUTFAKTA KENDİMİZ YAPIYORUZ”

 

Yiyeceklerin hiçbirinin donuk olmadığını her şeyin açık mutfakta kendileri tarafından yapıldığını söyleyen Koç,  “Bizim Muş özelinde bir farkımız var. Bizim açık mutfağımız var. Muş bir gastronomi kenti. Biz de burada lezzetlerimizin hiçbirini donuk olarak değil, tamamen hijyenik bir ortamda kendimiz yapıyoruz. Dolayısıyla Muş’tan ve şehir dışından gelen misafirlerimiz burada hem kahvelerini hem yiyeceklerini günlük olarak tatma fırsatı bulacaklar.” ifadelerini kullandı.

 

SAMİ DEMİR


20.10.2024 02:11