Muş'ta yaşayanlar dikkat! Traktör kaskonuzu yaptırın

Muş'un Malazgirt ilçesinde faaliyet gösteren Sigorta Sepeti, traktör kaskolarına dikkat çekerek, çiftçileri uyardı.

ALPARSLAN DİYARI-  Muş ve ilçelerinde yaşyan çiftçiler kasko konusunda uyarıldı. Malazgirt Sigorta Sepeti tarafından yapılan açıklamada, "Çiftçimizin tarlada bahçede vb. yerlerde kullandığı vazgeçilmez tarım aleti olan traktör isteğe bağlı olmak üzere kasko sigortası yapılmaktadır. Bu sigorta sayesinde çiftçimizin gözü arkada kalmamaktadır.

Sanayi devriminden sonra hayatımıza giren traktörler ile birlikte sebze ve meyve üretimi artmıştır, insan gücüne duyulan ihtiyaç büyük bir düşür göstermektedir.

Çiftçilerimizin göz bebeği olan traktörlerimizi korumak sadece isteğe bağlı olarak sunduğumuz kasko sigortasındadır." denildi.

 

 

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Dış etkenler veya istenmeden yaşanan hasarlarda geçim kaynağımız olan traktörü kaybetmek çok acı olacaktır. Uygun fiyatlı traktör kasko sigortası yaptırabilir ve bir hasarda maddi açığınızı kasko tarafından kapatılarak keselerini rahatlamış olur."

 

 

Traktör Kaskosu Neleri Karşılamaktadır?

 

 

Gibi başa gelebilecek olan etkenlere karşı gözünüzün arkada kalmasın istiyorsanız sizde Traktör Kasko Sigortası yaptırabilirsiniz. (HABER MERKEZİ)


27.08.2023 00:18