Muş’ta Umut Kervanı, Ramazan'ın sıcaklığını ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyor!

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik yurt içi ve yurt dışında yardım çalışmalarında bulunan Umut Kervanı, her sene olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

ALPARSLAN DİYARI- Kentte belirlenen yoksul, kimsesiz ihtiyaç sahibi ailelere başta gıda olmak üzere ayni ve nakdi yardımlarını esirgemeyen Umut Kervanı Muş Derneği, Ramazan ayı münasebetiyle yüzlerce gıda kolisi dağıtıldı.

 

 

 

 

 


Muş Umut Kervanı, binlerce aileye ulaştırmak üzere ‘Ramazan Umut Olsun’ sloganıyla Ramazan ayından önce hazırladığı gıda paketinin dağıtımını yapmaya başladı.

 

 

 

 

 


Konuyla ilgili yazılı açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Muş Derneği Başkanı Mustafa Şakar, "Muhtaçlar ile zenginler arasında köprü vazifesi gören Muş Umut Kervanı Derneği, kentteki ihtiyaç sahiplerine kardeşlik elini uzatmaya devam ediyor.” dedi.  

 

 

 

 

 

"Ramazan Umut Olsun” sloganıyla başlattıkları yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Muş Umut Kervanı Derneği başkanı Mustafa ŞAKAR, Müslümanların Ramazan ayını tebrik ederek, on bir ayın sultanı Ramazan’ın gelmesiyle yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi.

 

 

 

 

 


Ramazan ayı boyunca hayırseverlerden gelen yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarının altını çizen dernek başkanı Mustafa Şakar şöyle konuştu:

 

 


“2024 yılına üç ayların rahmet ikliminde girdik. Bu kapsamda Recep ve Şaban aylarını barındıran Ocak ve Şubat aylarında yüzlerce aileye 352 bin TL değerinde gıda, kırmızı et, nakdi destek, giyim ve temizlik malzemesi yardımında bulunduk. Mart ayı başı itibariyle de Ramazan ayı çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Hayırseverlerin bize bağışta bulundukları ayni ve nakdi yardımları; gıda kolisi, sahur paketi ve kırmızı et yardımı olarak yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Ramazan ayı içerisinde yardımlarımız devam edecektir. Biz istiyoruz ki ilimizdeki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşalım ve tüm ihtiyaçlarını karşılayalım. Bu bağlamda daha fazla yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmak için hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz. Bağışçılarımızın Ramazan ayı içerisinde verecekleri zekât, sadaka ve fitrelerini daha önceden ihtiyaç sahibi olduklarını tespit ettiğimiz yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya adayız. Allah şimdiden yapılacak yardımları kabul etsin.”

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"

 

 


13.03.2024 15:33