Muş’ta sürpriz misafirler: Koyunlar parkı bastı!

Muş'ta bir parkta ilginç görüntüler yaşandı. Koyunların parkın içinden geçişi, şehir hayatının ortasında bir köy havası estirdi....

ALPARSLAN DİYARI- Muş merkez Karşıyaka Mahallesi’nde dün gece ilginç bir olay yaşandı. Bir sürü koyun, parkın içinden geçerek mahalle sakinlerine şaşkınlık dolu anlar yaşattı. Parkın aydınlatmaları altında ilerleyen koyunlar, çocuk oyun alanlarının ve salıncakların arasından geçerken, pastoral bir manzara oluşturdu.

 

ŞEHİR İÇİNDE KÖY HAVASI

 

Koyunların parkın içinden geçişi, şehir hayatının ortasında bir köy havası estirdi. Sürüdeki koyunların yoğunluğu ve hareketleri, parkta alışılmadık bir görüntü oluşturdu. Olay sırasında koyunları yönlendiren herhangi bir çoban görünmemesi, durumu daha da ilginç hale getirdi.

 

 

CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

 

Mahalle sakinleri, bu beklenmedik misafirlerin geçişini cep telefonlarıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı. Görüntüler kısa sürede büyük ilgi gördü ve birçok kişi bu ilginç olayı yorumladı.

 

Karşıyaka Mahallesi’nde yaşanan bu olay, şehirdeki günlük yaşamın monotonluğunu kırarak, mahalleye renk katsa da tepki çekti. Koyunların park içinden geçişi, uzun süre unutulmayacak bir anı olarak hafızalarda yerini aldı.

 

Haber: Sevda Balkaya

 


19.09.2024 01:31