Muş’ta sürpriz değişiklik: Yeniden Refah Partisi İl Başkanı değişti

2024 mahalli idareler yerel seçimlerin ardından siyasi partiler tarafından başarısız noktalardaki il, ilçe ve beldelere yapılan görev değişiklikleri hız kesmeden devam ediyor. 

ALPARSLAN DİYARI- Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Muhammed Ali Fatih Erbakan tarafından yapılan atamayla Yeniden Refah Partisi Muş İl başkanlığına Cemal Yurtlu  getirildi. Yapılan atamasının ardından parti Genel Başkan yardımcısı MKYK Üyesi Mesut Yıldız ile  Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Mehmet Ziya Boyunkara'nın Muş'ta partileriyle tanışma toplantısı gerçekleştirildi. 

 

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

 

 

 

Parti büyüklerinin katılımıyla Muş'ta gerçekleşen tanışma toplantısının ardından kendisine il başkanlık görevini veren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Muhammed Ali Fatih Erbakan'a teşekkürlerini ileten İl Başkanı Cemal Yurtlu, "Bizlere bu görevi layık görerek tevdi eden başta Genel Başkanımıza, Genel merkez yönetimimize ve bu süreçte omuz veren dava  adamı gönül dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Muş ilimizde milli görüşü iktidar etmek için yola koyulma vakti geldi ve bizlerde bu amaçta üzerimize düşeni layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tanışma programımıza katılım gösteren herekse teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

 


SEVDA BALKAYA
 


10.07.2024 13:54