Muş’ta peş peşe intihara kalkışan kız kardeşlerden biri öldü

Muş Merkeze bağlı Serinova Beldesinde meydana gelen olayda, bir kişi intihar etmeye çalışan ablasına engel olamayınca aynı silah ile kendini vurarak hayatına son verdi.

 

ALPARSLAN DIYARI-Muş'ta henüz bilinmeyen bir neden dolayı intihara kalkışan abla Elif Yüzgül'ü fark eden kardeş Emine Yüzgül, ablasının öldüğünü zannederek, olayın etkisi ile kendini vurup olay yerinde hayatına son verdi.

 


Menderes ve Aynur Yüzgül çiftinin 5'inci ve 6'ıncı çocukları olan kız kardeşlerin, babalarının gönüllü köy koruyuculuk dönemine ait uzun namlulu silah ile intihar ettikleri iddia edildi. Belde Belediye Başkanı Engin Atılgan, yaşanan olayın kendilerini üzdüğünü ifade ederek, "Üzücü bir olay yaşandı. Belediye personelimizin kızı. Kızlarımızın birisi 16 diğer 17 yaşında. Kardeşlerden biri kendisini vurunca, diğeri de gelip kendisini vuruyor. İki kız kardeşin kendi aralarında neler yaşandığını henüz bilmiyoruz. O konuyla alakalı henüz bir bilgimiz yok. Ancak şu anda yaralı olan abla vurulunca, küçüğü de kendisini vuruyor. Küçüğü hayatını kaybediyor, ablası ise yaralı. Yaralı kızımız hayati tehlikeyi atlatmış." dedi.

 

Aile bireyleri tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kendini yaralayan Elif Yüzgül, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin yapılmasının ardından Muş Devlet Hastanesine kaldırılırken olay yerinde hayatını kaybeden Emine Yüzgül'ün cansız bedeni ise otopsi için Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı


HABER MERKEZİ 


07.09.2023 21:58