Muş’ta panik anları: Seyir halindeki araç alev alev yandı

Muş’ta aniden alev alan araç seyir halindeki diğer araç şoförlerini ve çevreden geçen vatandaşları korkuttu. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş merkezde İstasyon caddesi üzerinde seyir halindeki bir araç aniden alev almaya başladı. Sürücünün üzüntülü bakışları içinde yanan aracın yardımına itfaiyeden önce çevredeki vatandaşlar koştu. 

 

 

Yanan aracın ağır hasar almasını önleyen vatandaşların ardından bölgeye hızlı bir şekilde intikal eden itfaiye ekipleri de söndürme çalışmasını tamamladı.

 

YARDIMINA KOŞTU

 

Ellerindeki pet şişe sularla motor kaputundaki yangını söndürmeye çalışan vatandaşlar büyük bir faciayı da önlemiş oldu. Aracın kaputunu açıp faciayı önleyen yoldan geçen vatandaşlardan Hakan Erdenci, “Kim olsa benim yaptığımı yapar mıydı bilmem ama ben araç şoförünün heyecanına yenik düştüğünü fark ettim ve risk aldım. Ateş yüzüme attı, çok geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Yangın nedeniyle trafikte kısa süreli aksama oldu. İtfaiye ve polis ekiplerinin görevini tamamlamasının ardından trafik tekrar normale döndü.

 

Haber: Sevda Balkaya

 


25.10.2024 19:47