Muş'ta öğrenci yolu ışıl ışıl oldu! 12 Milyon TL yatırım yapıldı

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş ekipleri, KYK Yurtları, Kayak Merkezi ve Kulp karayolu bağlantılı alanda 12 milyonluk dev yatırım yaptı…

ALPARSLAN DİYARI- Muş'ta üniversite öğrencilerinin kampüs yoluna erişiminin daha rahat ve güvenli hale gelmesi için önemli bir adım atıldı. Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) ekipleri, KYK Yurtları, Kayak Merkezi ve Kulp karayolu bağlantılı 2 kilometrelik yolda yaklaşık 12 milyon TL yatırımla aydınlatma çalışmaları tamamladı.

 

Proje kapsamında, yol boyunca yeni aydınlatma direkleri dikildi ve modern LED lambalar yerleştirildi. Bu sayede, öğrenciler kampüs alanlarına günün her saatinde daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşabilecek.

 

ÖĞRENCİLER İÇİN ANLAMLI YATIRIM

 

Van Gölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) İl Müdürü Suat Coşar, yapılan yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Üniversite yolunda yürütülen aydınlatma çalışmalarını tamamladık. Üniversite ve KYK arasında bulunan yoldaki yapılan ayaklardan çalışması buradaki öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde gidiş gelişlerini sağlamaktadır. Yatırımımızın Muş'a ve üniversite öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz."

 

Öğrenciler de artık karanlıkta yürümediklerini ve korkmadıklarını söyledi. Öğrenciler, VEDAŞ’a teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

 

HABER MERKEZİ 


01.06.2024 01:30