Muş’ta Kitap tanıtım günleri başlıyor 

Muş Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında ‘Kitap Tanıtım Günleri’ düzenliyor. Her yaştan Muşluyu okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen kitap tanıtım günleri 24 Kasım Cuma günü başlayarak, 3 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında ‘Kitap Tanıtım Günleri’ düzenliyor. Her yaştan Muşluyu okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen kitap tanıtım günlerinin ilk konuğu, AK Parti'nin eski Dış İlişkilerden ve İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, TBMM 25. ve 26. dönem AK Parti Siirt Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, 24 Kasım Cuma günü, Muş Kent Meydanında okurlarıyla bir araya gelecek.

 

 

 

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, “Kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan ‘Kitap Tanıtım Günleri’ başlıyor. Her yaştan Muşluyu okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen kitap tanıtım günlerinin ilk konuğu ise Prof. Dr. Yasin Aktay olacak. Aktay, 24 Kasım Cuma günü, Kent Meydanında okurlarıyla bir araya gelecek. Kitap Tanıtım Günleri kapsamında Bekir Develi, Fatih Duman, Halit Ertuğrul, Hakan Öner, Sıtkı Aslanhan, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, İsmail Mutlu, Şermin Yaşar, Gülşen Gazel, Prof. Dr. Mustafa Alican, İsmail Sami Gökdemir ve Yusuf Kaplan Muş Kent Meydanında okuyucularıyla buluşturacağız.” dedi. 

 

 

 

 

"OKUMAK HER YAŞTA GÜZELDİR"

 

Kitap Tanıtım Günleri ile ilgili konuşan Başkan Asya, “Okumak her yaşta güzeldir. Çocuklarımızı, gençlerimizi her yaştan Muşlu hemşehrilerimizi sevdikleri yazarlarla ve kitaplarıyla buluşturmak istiyoruz.  Tüm Muşlu Hemşerilerimizi ‘Kitap Tanıtım Günlerine’ bekliyoruz. Gelecek senin bu yüzden oku MUŞ!” diye konuştu. 

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 


22.11.2023 12:10