Muş'ta kış öncesi şefkat eli: Yardım kömürlerinin dağıtımına başlandı

Muş Valiliği ve Muş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kış ayları yaklaşırken ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Vakıf bünyesinde dosyası bulunan ihtiyaç sahiplerine, soğuk kış günlerinde mağduriyet yaşamamaları için kömür dağıtımına başlandığı bildirildi.

 

Yetkililerden yapılan açıklamada, “Devletimizin şefkat eli olarak, vatandaşlarımızın kış aylarında zor durumda kalmamaları adına kömür dağıtımımız tüm hızıyla devam etmektedir” denildi. Tek tek evlere ulaşarak, hak sahiplerine teslim edilen yardım kömürleri, soğuk kış şartlarında ailelerin ısınma ihtiyaçlarını karşılayarak, zor günlerde yanlarında olmayı hedefliyor.

 

Kömür yardımları, Muş'ta yüzlerce ailenin bu kış mevsimini daha sıcak geçirmesine olanak sağlıyor. Valilik ve vakıf yetkilileri, dağıtım sürecinin düzenli ve hızlı bir şekilde tamamlanması için titizlikle çalıştıklarını vurguladı.

 

 

KIŞA HAZIRLIK TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

 

Muş Valiliği, kış öncesi alınan bu tür tedbirlerle, yardıma muhtaç vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmeyi amaçlıyor. Devletin şefkat eliyle yapılan bu yardımlar, sadece fiziksel değil, aynı zamanda manevi bir destek olarak da vatandaşların yanında yer alıyor.

 

HABER SEVDA BALKAYA

 


12.08.2024 12:26