Muş'ta kaldırımları işgal eden araçlar, yayaların geçişini engelliyor!

Muş'ta yaya yoluna ve kaldırımlara park eden araçlara tepki.

Muş'un en işlek caddesi olan İstasyon caddesi üzerinde sokak ve kaldırımları işgal eden araçlar, yayaların geçişine engel oluyor.

Muş'un en işlek caddesi olan istasyon caddesinde duyarsız sürücüler tarafından park edilen araçlar, kaldırımlara ve kaldırımlarda yürümek istiyen vatandaşlara engel oluyor. kaldırımlarda ve kaldırımın önünü kapatarak park edilen araçlara vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Yayaları kaldırım yerine yoldan yürümeye zorlayan park halindeki araçlar, yaya güvenliğini de tehlikeye sokuyor.

 

Özellikle, kaldırımlarda çocuk arabaları ile yürüyen anneler ve engelliler,  çok zorlandıklarını ifade ederek, yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını istiyor.

Yaya yolu olan kaldırımların araçlar tarafından adeta işgal edildiğini kaydeden vatandaşlar, "Araçlar ya kaldırıma yada kaldırım önüne park ediliyor. Bizler kaldırımda yürüyemiyoruz. Kaldırımlar işgal edilince yoldan yürümek zorunda kalıyoruz. Bu durum hem bizler hem de çocuklarımız için tehlike oluşturuyor." diyerek yetkilileri göreve davet ettiler. 


02.07.2023 16:42