Muş’ta İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

Muş İl Koordinasyon Kurulu'nun 2024 yılı 2. Dönem Toplantısı Muş Valisi Avni Çakır başkanlığında Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü salonunda yapıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Kamu kurum ve kuruluşlarının ildeki projeleri hakkında bilgi almak, kurumlar arası koordinasyonu sağlamak ve iş birliğini güçlendirmek amacıyla yapılan İl Koordinasyon Kurulu’nun 2024 yılı Değerlendirme Toplantısı, Muş Valisi Avni Çakır başkanlığında, ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü salonunda gerçekleştirildi.

 

 

Toplantıda konuşan Vali Avni Çakır, kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi, kamu kurum ve kuruluşları arasında koordinasyon, işbirliği, yardımlaşmanın arttırılması, kaynakların daha etkin, verimli, tasarruflu kullanılması ve yatırımların daha hızlı gerçekleştirilmesinde koordinasyon toplantıların büyük önem sağladığını söyledi.

 

İlgili kurumların sunum yaptığı toplantıya, Muş Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Öztürk, Vali Yardımcısı Mustafa Batuhan Alpboğa,bölge müdürleri, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları ve kurum amirleri katıldı.

 

 

HABER SAMİ DEMİR


24.10.2024 13:10