Muş'ta herkes eğlence merkezinde, onlar elleri tetikle nöbet başında…

Muş'ta yeni yıla vatandaşlar eğlence merkezinde eğlenirken, güvenlik güçleri ise soğuk havaya rağmen kentin huzur, güven ve asayişini sağlamak amacıyla elleri tetikte girdi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş'ta İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni yılda kaçakçılara, suçlulara ve terör örgütü mensuplarına geçit vermemek için kent genelinde uygulama yaptı.

 

 

 

 

Muş Valisi Avni Çakır, Şenyayla bölgesindeki Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Üs Bölgesini ziyaret ederek askerlerin yeni yılını kutladı.

 

 

 

 

 

Daha sonra Muş Alparslan Üniversitesi önünde uygulama yapan jandarma ekiplerini ziyaret etti.

 

 

 

 

 

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü'ne geçen Çakır, son olarak kent çıkışındaki Polis Uygulama Noktasını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

 

 

 

 

 

Vali Çakır, gazetecilere, Muş-Diyarbakır yolundaki üs bölgesinde görev yapan kahraman komandoları ziyaret ettiklerini söyledi.

 

 

 

 

 

"Allah güvenlik güçlerinin ayaklarına taş değdirmesin." diyen Çakır, şöyle konuştu:

 

"Jandarma ve komutanlarının üstün görev anlayışı sayesinde hem bölgemiz hem yurdumuz huzur içerisinde. İnşallah bu huzur ortamı artarak devam edecek. Güvenlik güçlerimizin üstün görevi sayesinde terör bölgeden tamamen temizlendi. Bundan sonra da en ufak bir şekilde bölgemize terörün yerleşmelerine aslanlar izin vermeyecek. Muş her zaman için bir güvenlik şehri olmuştur. Bu aziz kahramanımızın sayesinde bizler evlerimizde sıcacık yuvalarımızda huzur içerisindeyiz. Onlar üs bölgelerinde yurdun hudut boylarında milletimizin bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzuru noktasında gece gündüz görev yapıyorlar. Üstün görev anlatışıyla hareket ediyorlar."

 

 

 

 

 

Vali Çakır'a ziyaretinde Muş Emniyet Müdürü Serkan Karaman ve Muş Jandarma Komutan Vekili Albay Ahmet Kaya da eşlik etti.

 

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


01.01.2024 00:10