Muş’ta Gelecek Parti’liler Kahvaltıda Buluştu 

Muş’ta Gelecek Parti’liler Kahvaltıda Buluştu 

Gelecek Parti Muş İlçe Teşkilatınca yardımlaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.  

Muş’ta Nişantaşı kafede gerçekleşen kahvaltıya Gelecek Partisi Muş İl Başkanı Kadir Çınar, Gelecek Partisi Malazgirt İlçe Başkanı Hikmet Taşdemirel, Hasköy İlçe Başkanı Saim Oran, Merkez İlçe Başkanı Erdi Tunçer, Gelecek Partisi Muş İl Teşkilatı Üyeleri, Malazgirt ilçe teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

‘30 Kişi ile istifa ederek Gelecek Partine geçtiler’ 

Kahvaltıda konuşan Gelecek Partisi Muş İl Başkanı Kadir Çınar, katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, “bugün istedik ki kahvaltı programında teşkilatlarımız ile bir araya gelelim. Bugün aramıza 30 kişilik ekibiyle İYİ Parti Hasköy ilçe Başkan yardımcısı Saim Oran ailemize katıldı. Kendilerine ailemize hoş geldin diyoruz. Gelecek Partisi ailemiz her geçen gün daha da çok büyüyor. Muş olarak biz de partililerimizle bir araya gelmek ve daha da büyümek amacıyla bu etkinlikte bir araya geldik. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Danışmanı Namık Ergün’e ve emeği geçen tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. 

Kahvaltı programı sonunda 30 Kişi ile birlikte İYİ Parti Hasköy İlçe Başkan Yardımcısı görevinden istifa ederek Gelecek Partine katılan Saim Oran’a Gelecek Partisi rozetini Muş İl Başkanı Kadir Çınar taktı. 


12.03.2023 21:40