Muş'ta elektrik kesintisi: Mağdur olmayın!

Muş il genelinde 24 Eylül 2024 tarihinde çeşitli bölgelerde elektrik kesintileri yaşanacak. Planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilen kesintiler, gün boyunca devam edecek ve çeşitli köy ile mezraları etkileyecek.

ALPARSLAN DİYARI-Muş Merkez ve Bulanık ilçesinde gerçekleşecek olan kesintiler, bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasıyla sona erecek. Kesintiden etkilenecek bölgeler ve kesinti saatleri şu şekilde:

 

Muş Merkez Subaşılar Mezrası: 09:00 - 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

 

Bulanık Boztaş Köyü: 09:00 - 17:00 saatleri arasında kesinti planlanıyor.

 

Muş Merkez Serinova Beldesi ve Çevre Köyler: Serinova Beldesi, Taşoluk Köyü, Sarıdal Köyü, Aydıngün Köyü, Ziyaret Köyü, Bakircılar Mahallesi ve Buhara Mezrası'nda 07:00 - 19:00 saatleri arasında kesinti olacak.

 

Muş Merkez Boyuncuk Köyü ve Çevre Köyler: Boyuncuk, Alican, Muratgören, Ayranlı, Erkan Mezrası, Kıyık, Çatbaşı ve Özgürevler çevrelerinde 07:00 - 19:00 arasında elektrik kesintisi yapılacak.

 

Muş Merkez Kumluca Köyü ve Çevre Köyler: Geniş bir bölgeyi kapsayan kesintiler 07:00 - 19:00 saatlerinde yaşanacak. Bu bölgeler arasında Kızıl ağaç Beldesi, Düzlük Mezrası, Karlıdere Köyü, Toprakkale Köyü ve diğer birçok köy ve mezra bulunuyor.

 

Vatandaşların, elektrik kesintisinden etkilenmemek için önceden tedbir almaları ve çalışmaların tamamlanmasının ardından elektrik akışının normale döneceği bildirildi. Planlı bakım onarım çalışmaları, elektrik hatlarının güvenli ve kesintisiz hizmet verebilmesi için yapılmaktadır.

 

BÜLTEN


23.09.2024 11:01