Muş’ta ehliyet sınavı operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

Muş İl Emniyet Müdürlüğü, başkalarının yerine ehliyet sınavına soktukları tespit edilen kişileri yakalamak için operasyon yaptı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş İl Emniyet Müdürlüğü ehliyet sınavında ve “joker” diye tabir edilen kişileri başkalarının yerine sınava soktukları tespit edilen kişileri yakalamak için süren teknik ve fiziki takip yapıldı. Adresleri belirleyen ekipler, Muş’ta 7 kişiyi yakalamak için sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon başlattı.

 

 

 

 


Muş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri il genelinde tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

 

 

 

 

“RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK”

 

Konuyla ilgili Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde ilimizde düzenlenen ehliyet sınavlarına joker aday yöntemiyle girdiği tespit edilen 7 şüpheliye yönelik 17.10.2023 günü eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş olup 7 şüpheli hakkında 6114 ÖSYM Kanununa Muhalefet ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından adli işlem yapılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

HABER: KADER AKÇİL

 

 


18.10.2023 14:11