Muş’ta düğün ve organizasyon sektörüne yeni soluk: Yöresel kıyafet mağazası açıldı

Muş'ta düğün ve  organizasyon sektöründe güç katacak yeni bir yerin daha açılışı yapıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Yaz mevsimi düğün sezonu dolayısıyla Muş'ta geniş yelpazede hizmet sunan düğün organizasyon sektörüne güç katacak yöresel kıyafetler ve hediyelik eşyalardan oluşan  yeni bir mağaza daha açıldı.

 

 

 

Muş merkez Zümrüt Tower alışveriş merkezinde Tuba Çağlayan ile Gülbahar Subaşı adlı iki kadın işletmeci tarafından ilimize kazandırılan Tuba Çağlayan marka isimli mağazanın açılış törenine Muş Belediye eş başkanı Sırrı Söylemez, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç ve çok sayıda davetli katıldı.

 

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

 

 

 

Açılış dolayısıyla yeni açılan iş yerinin Muş'a ve işletme sahiplerine hayırlar getirmesini dileyen Muş Belediyesi eş Başkanı Sırrı Söylemez sezon dolayısıyla ilgili alanda hizmet yürütmek üzere açılan yöresel kıyafetler mağazasının son derece ve şık ürünlerden oluştuğuna dikkat çekti.

 

Açılışa katılan Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Erdal Koç ise işletme sahibi Tuba Çağlayan ve Gülbahar Subaşı ‘ya hayırlı kazanç temennilerini iletti.

 

İşletme sahipleri Tuba Çağlayan ile Gülbahar Subaşı ise mağazalarının açılış programına  katılım sağlayan tüm davetlilere teşekkürleri iletirlerken, mağazalarında yöresel kıyafetler ağırlıkta olmak üzere, abiye, nişan elbisesi, çanta ve takı türü ürünlerin yer aldığını söyledi.

 

 

Çeşitli ikramların sunulduğu açılış programı daha sonra konukların fotoğraf çekimleri ile son buldu.

 

 

SEVDA BALKAYA

 

 


04.07.2024 08:25