Muş stadında çekilen karedeki Doğu ve Güney Doğu Anadolu’nun 3 takımının inanılmaz yükselişi

Muş şehir stadında çekilen fotoğraf karesinde taraftarların giydikleri forma renkleri ile gündeme gelmişti.

ALPARSLAN DİYARI- Fotoğraf karesinde yer alan Doğu Anadolu’nun 3 takımının başarısı dikkatlerden kaçmadı.

 

Türkiye'nin alt liglerinde heyecan dolu mücadeleler sonucunda şampiyon olan takımlar, büyük başarılarıyla adlarından söz ettiriyor. Amed Spor, Batman Petrol Spor ve Muş Spor, liglerde elde ettikleri başarılarla göz dolduruyor.

 

 

Amed Spor: 2. Lig'de mücadele eden Amed Spor, gösterdiği üstün performansla şampiyon olarak 1. Lig'e yükselmeye hak kazandı. Güçlü kadrosu ve istikrarlı performansıyla dikkat çeken Amed Spor, bir üst lige çıkma sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

 

Batman Petrol Spor: 3. Lig'de mücadele eden Batman Petrol Spor, çekişmeli geçen sezonun ardından şampiyon olarak 2. Lig'e yükselmeyi başardı. Takımın azimli mücadelesi ve takım ruhu, bu başarının anahtarı oldu. Batman Petrol Spor, kentini üst liglerde başarıyla temsil etmeye hazırlanıyor.

 

Muş Spor: 3. Lig'de play-off turunu başarıyla geçen Muş Spor, 2. Lig'e yükselmeyi başardı. Zorlu mücadeleler sonunda elde ettikleri galibiyetlerle taraftarlarını sevince boğan Muş Spor, gelecek sezon daha üst liglerde boy gösterme fırsatını yakaladı. Takımın azimli çalışması ve kararlılığı, bu başarının en önemli unsurları arasında yer aldı.

 

Bu üç takımın elde ettiği başarılar, Türk futbolunun alt yapılarının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

Taraftarlar, yeni sezonda bu takımların üst liglerdeki performanslarını heyecanla takip edecek.

 

HABER VEYSEL EŞİN


30.04.2024 10:08