Muş Seçkin-İz Koleji'nden büyük başarı: Öğrenciler Türkiye derecelerinde!

Seçkin-İz Koleji, 2024 YKS sonuçlarında büyük bir başarı elde etti. Kurucu Müdür Kadri Ekinci, öğrenci başarılarının gurur verici olduğunu vurguladı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye genelinde dikkat çeken sonuçlar elde eden öğrencilerden Uğur Kişi Türkiye 1.532., Mustafa Gürtürk 1.938., Cevad Selamzade 2.280., Sefa Tosun 3.294., Ahmet Arif Demir 3.599. ve Baran Bedir 4.109. oldu. İlk 30 binde ise 95 öğrenci yer aldı.

 

YKS yerleştirme sonuçlarına göre, 42 öğrenci tıp fakültesine, 7 öğrenci mühendislik tercihi yaptı, 1 öğrenci Koç Üniversitesi Fizik Bölümüne %100 burslu olarak kabul edildi. Ayrıca diş hekimliği, eczacılık, hukuk, uçak mühendisliği gibi birçok alanda da başarılı sonuçlar elde edildi.

 

Kurs Merkezi Müdürü Yusuf Çağlayan, başarının arkasında büyük bir emek ve fedakarlık olduğunu belirtti ve tüm öğretmenler, veliler ve öğrencilere teşekkür etti. Yeni dönem kurs ve kolej kayıtlarının devam ettiği duyuruldu.

 

 

Seçkin-İz Koleji Kurucu Müdürü Kadri Ekinci 2024 YKS yerleştirmelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Ekinci; kitlesel anlamda ve Türkiye dereceleri anlamında önemli bir başarı elde ettiklerini vurgulayarak, “Öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Onların başarıları bizleri çok mutlu etti. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin yoğun çalışma ve çabaları sonucunda bu başarıyı hep birlikte kazandık. Hiç bir başarı tesadüf değildir. Bu başarının perde arkasında çok büyük emekler ve fedakarlıklar var. Kaliteli kadro, soru çözümleri, akşam etütleri, rehberlik, bire bir takip, seminerler kısacası sistem ve disiplin var. Bundan dolayı tüm öğrencilerimize öğretmenlerimize, velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

 

HABER METİN BOZKURT

 

 

 


16.08.2024 12:20