Muş Milletvekili Şimşek'ten taziye mesajı

AK Parti Muş Milletvekili M. Emin Şimşek, TUSAŞ’da düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı…

ALPARSLAN DİYARI- Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ'A terör saldırısı gerçekleştirildi. Bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırıyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu menfur terör saldırısını lanetliyor şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise saldırının yaşandığı TUSAŞ'a giderek, basın mensuplarını bilgilendirdi. İlk andan itibaren bütün kolluk kuvvetlerinin bölgeye sevk edildiğini belirten Yerlikaya, "2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıyı düzenleyen örgütün kim olduğu kimlik tespitinden sonra paylaşılacak. Saldırıda 5 kişi şehit düşerken, 22 kişi de yaralandı" diye konuştu.

 

Öte yandan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hain terör saldırısıyla ilgili soruşturma başlatıldığını, 1 Başsavcıvekili ve 8 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini duyurdu. 

 

TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

 

AK Parti Muş Milletvekili M. Emin Şimşek, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Ankara Kahramankazandaki tesislerine yapılan hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

 

Kaynak: Alparslandiyari.com Haber Merkezi

 


24.10.2024 01:30