Muş MHP İl Başkanlığı'nda bayramlaşma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş İl Başkanlığı'nca, Kurban Bayramı'nın ikinci günü İl Başkanlığı binasında bayramlaşma töreni düzenlendi

 

 
Bayramlaşma törenine  İl Başkanı Osman Yüce, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Salih Söylemez, Malazgirt MHP İlce Başkanı Burhan Yıldırım, Hasköy İlçe Başkanı Gokhan Kürem ,MHP Muş Milletvekili adayı Levent Özmen, Parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

 

İl Başkanı Osman Yüce, bayramlaşma törenine katılan herkese çok teşekkür ediyorum dedi.
Yüce," Çok değerli Muşlu ülküdaşlarım. Kurban Bayramınızı tebrik ederim. Genel seçimlerde bize çok önemli destekler verdiniz. Bize ve partimize verdiğinize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim. Bu vesileyle Tüm Muş halkının Kurban Bayramı Tebrik ediyorum."dedi.

 

Bayramlasma töreninde konuşan MHP Milletvekili Adayı Levent Özmen, genel seçimlerde bize oy veren herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

 

Özmen," Çok değerli Muşlu kardeşlerim; genel seçimlerde bize destek verdiniz, bizleri onurlandırdınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Sultan Alparslan’ın torunları olarak, davamızın her daim arkasındayız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli talimatları doğrultusunda Parti çalışmalarımız her zaman yoğun şekilde devam ediyor."dedi.

 

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Malazgirt İlçe Başkanı Burhan Yıldırım,“Öncelikle milletvekili seçimlerinde bize destek veren Tüm Muş ve Malazgirt halkına cok teşekkür ediyorum. 
Sultan Alparslan’ın torunları olarak hep birlikteyiz. Allah bu birlik beraberliğimizi daim etsin. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.”dedi.


30.06.2023 14:54