Muş Malazgirt’te direksiyon başında bir ömür: 32 yıldır işini sanat gibi yapıyor

Malazgirt'te 32 yıldır Çiçek Taksi durağında  taksicilik yapan Tayyar Çetinkaya, mesleğini büyük bir zevkle ve özveriyle sürdürüyor.

ALPARSLAN DİYARI- Her sabah namazıyla birlikte uyanan Çetinkaya, günün ilk ışıklarıyla aracını temizleyerek hizmete hazır hale getiriyor. Müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan Çetinkaya, araç içi parfümünü de hiç eksik etmiyor.

 

 

Tayyar Çetinkaya, yılların tecrübesi ve güler yüzüyle Malazgirtlilerin gönlünde taht kurmuş durumda. "Bu iş gönül işidir. 32 yıldır çok kişiyi taşıdım, çok hikayeye şahit oldum" diyen Çetinkaya, her yolculuğun kendisi için yeni bir deneyim olduğunu belirtiyor.

 

 

Malazgirt halkı arasında çok sevilen Çetinkaya, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak hizmet veriyor. "İnsanlarla tanışmak, onların hikayelerini dinlemek ve onlara güvenli bir yolculuk sağlamak benim için çok önemli" diyen Çetinkaya, her gün yeni bir macera gibi geçen mesleğini büyük bir tutkuyla icra ediyor.

 

Müşterileriyle kurduğu samimi ilişkiler ve güvene dayalı hizmet anlayışıyla tanınan Tayyar Çetinkaya, mesleğine olan sevgisi ve bağlılığıyla Malazgirt'te taksicilik mesleğinin önemli bir temsilcisi olmaya devam ediyor. Yılların tecrübesi ve özverisiyle Malazgirtlilerin gönlünde özel bir yer edinen Çetinkaya, "Her müşteriyle farklı bir yolculuk yapıyorum ve her seferinde yeni şeyler öğreniyorum" diye ekliyor.

 

ÖZEL HABER VEYSEL EŞİN


13.07.2024 08:51