Muş Lalezarspor, Hakkari Deplasmanında Haftayı Geçirecek

Muş Lalezarspor, ikinci ligdeki mücadelesine Hakkari deplasmanında devam edecek. Takım, haftanın önemli maçlarından birine çıkacak.

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye Voleybol Federasyonunun Voleybol Erkekler 2. liginde ilimiz temsil eden Muş Lalezarspor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Hakkari Gençlik Spor müsabakası için hazırlıklarını tamamlayarak Hakkari’ye gitti. Lalezarspor, ligde ilk maçta kendi evinde ağırladığı rakibini 3-0 mağlup ederek galip gelmişti.

 

 

 

04 Şubat 2024 Pazar günü Saat 13.00’da Hakkari-Merkez Spor Salonunda oynanacak karşılaşma için hafta içi hazırlıklarını tamamlayan Muş Lalezarspor, Hakkari’ye gitti.

 

 

 

 

 

 MUŞ LALEZARSPOR ‘DAN VALİ ÇAKIR’A ZİYARET

 

 

Hakkari maçı için kentten ayrılmadan önce Vali Avni Çakır’ı makamında ziyaret eden Lalezarspor voleybolcuları ve teknik heyeti Vali Çakır’ın kendilerine vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ettiler.

 

 

Vali Çakır, kulüp başkanı ve sporculara voleybol takımını en iyi yerde görmek istediğini ve her zaman sporcuların yanında yer alacağını söyledi.

 

 

 

VALİ ÇAKIR’IN DESTEĞİ SPORCULAR ARASINDA SEVİNÇLE KARŞILANDI

 

 

Geçtiğimiz sezonlarda önemli başarılara imza attık. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen gençler kategorisine bölge şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasına katıldık. Bunun yanında her yıl şampiyonluğu sonuna kadar kovaladık. Şimdiye kadar yüzlerce gencin üniversiteli olmasına katkıda bulunduk. Her zaman Muş’ta gençlerimizin yanlarında olarak onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora yönlendirdik. Bu sezonda Sayın Valimiz Avni Çakır’ın destekleriyle önemli galibiyetler alarak ilimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Onun sayesinde şuanda playoff şansımız devam ediyor. Bu şansımızı son maçımıza kadar kovalayacağız. Sayın Valimiz Avni Çakır, gençlerimize önem veriyor. Bu konuda kendisine gerçekleştirdiğimiz ziyarette sporcular ile beraber çok güzel bir sohbet imkanı yakaladık, sayın valimizin de voleybol sporu oynaması da bizleri ayrıca sevindirmiştir, Sayın valimizin takımımıza imkanlar dahilinde destek vermeye devam edeceğini dile getirmesi sporcular arasında sevinçle karşılandı bundan dolayı kendisine sporcularım adına ve kendi adıma şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca kulübümüze destek veren Belediye Başkanımız Sayın Feyat Asya’ya, Vali Yardımcılarımız Cihat Abukan ve  Hasan Taş’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimi Şeyhmus Yentür ile Muş Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Arif Taşdemir’e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

 

“HABER: HARUN SEÇKİN”

 

 

 

 


04.02.2024 12:24