Muş Jandarma’dan Cumhuriyet'in 100. Yılında köy çocuklarına özel etkinlik  

Muş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde köy çocuklarıyla bir araya gelerek, trafik eğitimi verdi, hediye dağıttı. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş'ta kadın komutanlar, Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri kapsamında, köy çocuklarıyla oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı.

 

 

 

POSTİŞ’İN GÖSTERİSİ ÇOCUKLAR TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan kadın komutanlar, Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri kapsamında köy okullarında çeşitli etkinlikler düzenliyor. Kent merkezine 12 kilometre uzaklıktaki Tekyol İlk ve Ortaokulu'na giden jandarma ekipleri, çocuklara trafik eğitimi ve çeşitli hediyeler dağıttı. Daha sonra mayın arama köpeği ‘Postiş’in gösterisi çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Kadın komutanlar, müzik eşliğinde çocuklarla oyunlar oynayarak güzel vakit geçirdi.

 

 

 

 

“TÜRKİYE'NİN 100. YILINDA BİZE UNUTULMAZ BİR ANI YAŞATTILAR"

 

Çocuklardan Muhammet Özmen, Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla jandarma ekiplerinin kendilerine gösteri yaptığını söyledi. Çok güzel vakit geçirdiklerini aktaran Özmen, "Köpek gösterisi çok güzeldi. Bize verdiği hediyelerden dolayı teşekkür ederim. Oyunlar oynadık. Jandarma ekipleriyle eğlendik. Jandarma ekipleriyle oyunlar oynadık. Türkiye'nin 100. yılında bize unutulmaz bir anı yaşattılar."

 

 

 

 

"İKİNCİ 100 YILDA CUMHURİYETİMİZİN İZİNDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

 

Çocuklardan Hediye Durbak ise jandarma ekiplerinin okullarına geldiğini belirterek, şunları kaydetti: "Jandarma ekipleriyle oyunlar oynadık. Güzel hediyeler verdiler. Onlara teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Jandarma bize Cumhuriyet'in 100. yılında unutamayacağımız bir anı yaşattığı için teşekkür ederiz. İkinci 100 yılda Cumhuriyetimizin izinde yürümeye devam edeceğiz. Köpek gösterisinde çok eğlendik. Arkadaşlarımızla eğlendik güldük. Çok güzel bir gündü." 

 

 

 

 

"YÜZÜNCÜ YILIMIZI BÖYLE GÜZEL ETKİNLİKLE GEÇİRDİĞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ"

 

Okul Müdürü Nimettullah Binici de "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamak amacıyla jandarma ekipleri okulumuza teşrif etti. Jandarma ekipleriyle çok güzel bir gün geçirdik. Çeşitli eğitimler vardı. Trafik eğitimi verildi. Oyunlar oynadık güzel vakit geçirdik. Yüzüncü yılımızı böyle güzel etkinlikle geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Nice yüzyıllara" ifadelerini kullandı.


HABER: KADER AKÇİL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


27.10.2023 16:11