Muş İYİ Parti milletvekili Aday Adayı Öndeş’ten Van Valisine Teşekkür

Muş İYİ Parti milletvekili Aday Adayı Öndeş’ten Van Valisine Teşekkür

Muş İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş’in kardeşi, kardeşinin eşi ve iki yeğeni Malatya’da yaşanan depremde enkazın altında kalarak yaşamlarını yitirmişti.

Yakınlarını İstanbul Hasdal Mezarlığına götürmek isteyen Öndeş’e destek Van Valisi Ozan Balcı, TARIMKON Doğu ve Güneydoğu Başkanı Okan Kara, Ankara CHP Meclis Üyesi Esra Öztürk, Ankara Ak Parti Grup Başkanı Faruk Çelik destek verdiler.

Van Büyükşehir belediyesine ait cenaze aracıyla yakınlarını Malatya Adli Tıp morgundan alan Öndeş, depremde hayatını kaybeden yakınları ile İstanbul’a hareket etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Öndeş,” cenaze defin işlemlerimizi İstanbul Hasdal Mezarlığında yapmak istedik. Sağ olsun Van Valimiz Sayın Ozan Balcı bizlere çok yardımcı oldu. cenaze nakil işlemlerimize ayrıca büyük emekleri ve yardımları dokunan TARIMKON Doğu ve Güneydoğu Başkanı Okan Kara, Ankara CHP Meclis Üyesi Esra Öztürk, Ankara Ak Parti Grup Başkanı Faruk Çelik ve İstanbul Büyük Şehir belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Ayhan Koç’a çok teşekkür ediyorum. Rabbim böyle bir acıyı kimseye vermesin. Tüm Türkiye’mizin başı sağolsun. Acımız büyük.” dedi.

 


08.02.2023 16:46