Muş İl Sağlık Müdürlüğü Görevinden Ayrıldı

Muş İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Mehmet Kabak, 2023 yılı Aralık ayında başladığı görevini 10 aylık bir sürecin ardından sonlandırdı.

ALPARLAN DİYARI- Muş İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Mehmet Kabak,’ın görevden ayrılışı, uzun bir süredir kamuoyunda konuşulan bir konu haline gelmişti. Ancak bu ayrılıkla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

 

GÖREVDEN ALINACAĞI İDDİALARI GÜNDEMDEYDİ

 

Son aylarda Mehmet Kabak’ın görevden alınacağına dair söylentiler artış göstermiş, bu durum Muş’taki sağlık camiasında yankı uyandırmıştı. Ancak, bu iddialar resmi kaynaklar tarafından doğrulanmamış, belirsizlik devam etmişti. Akşam saatlerinde kesinleşen bilgiyle birlikte Kabak’ın görevinden ayrıldığı öğrenildi.

 

 

 

10 AYLIK GÖREV SÜRESİ SONA ERDİ

 

 

Aralık 2023’te atanan Mehmet Kabak, yaklaşık 10 ay boyunca Muş İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüttü. Görev süresi boyunca Muş’taki sağlık hizmetlerine katkılar sunan Kabak, bu ayrılıkla birlikte bir dönemi kapatmış oldu. Kabak’ın görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar, ilerleyen günlerde daha kapsamlı bir şekilde değerlendirilecektir.

 

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

 

Mehmet Kabak’ın görevinden ayrılma nedenleriyle ilgili henüz bir açıklama yapılmamış olsa da, kamuoyunda bu konunun perde arkası büyük bir merakla bekleniyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak resmi bir açıklama, bu ayrılığın arka planını netleştirebilir.

HABER MERKEZİ

 


11.09.2024 22:23