Muş İl Hakem Kurulu Başkanlığına Közcü atandı

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu talimatlarına göre yapılan tüm sınavlarda başarılı olan Mehmet Şükrü Közcü, Muş İl Hakem Kurulu Başkanlığı’na atandı.

ALPASRLAN DİYARI- Muş’ta futbol dünyasının önde gelen isimlerinden Mehmet Şükrü Közcü’nün İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine atanması büyük ses getirdi.

 

Farklı klasmanlarda profesyonel lig hakemliği yapan Mehmet Şükrü Közcü, halen B klasman gözlemciliği yapıyor. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi mezunu olan Közcü, Muş’ta bir Özel Eğitim okulunda Beden Eğitimi öğretmenliği yapıyor.

 


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan yazılı ve psikoteknik sınav ile mülakat sonucunda başarılı olan Mehmet Şükrü Közcü, Muş İl Hakem Kurulu’nun yeni başkanı olarak atandı.


    
MEHMET ŞÜKRÜ KÖZCÜ KİMDİR?

 

1983’te Korkut ilçesinde dünyaya gelen KÖZCÜ, ilk, orta ve lise öğrenimini Korkut ilçesinde tamamladıktan sonra 2003 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Fakültesini kazanandı. 2007 yılında Üniversite eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun olan KÖZCÜ, 2008-2009 yılları arasında Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde sözleşmeli olarak Badminton antrenörü görevi yapmış, 2011 yılında Korkut Çok Programlı Lisesine Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atanmış ve göreve başlamıştır. Halen Muş Özel Eğitim Uygulama okulunda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görevine devam etmekte olup; 2022-2023 yıllarında Muş Alparslan Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır.

 


2007-2022 yıllarında profesyonel liglerde Futbol hakemi olarak görev yapan ve Muş ilini başarı ile temsil eden Mehmet Şükrü KÖZCÜ, 2022 yılında almış olduğu karar sonucunda hakemliği bırakmış ve halen T.F.F. B Klasman Gözlemciliği görevine devam etmektedir. Mehmet Şükrü Közcü evli ve 2 çocuk babasıdır.

 


İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü Közcü tarafından oluşturulan İl Hakem Kurulunda şu isimler yer almaktadır; Mahmut Sönmez, Seyithan Turan, Engin Çalışcı ve Mesut Şancı.


www.alparslandiyari.com ailesi olarak Mehmet Şükrü Közcü’yü tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.


HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

 


08.11.2023 14:11