Muş Hasköylü iş insanı Çenberlitaş lezzet durağını genişletti: Şimdi sıra dönerde!

Börekleriyle adından söz ettiren Çenberlitaş, lezzet dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Küçükçekmece Adliyesi'nin altında kapılarını açan yeni şubesiyle bu kez döner tutkunlarını mest ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Küçükçekmece Adliyesinin altında döner işletmesi açan Çenberlitaş Börekçilerinin sahibi aslen Muş Hasköylü Sedat Canpolat, bölgedeki talep üzerine yeni işletmeyi hizmete sundu.

 

Tavuk döner ve et döner seçeneklerinin yanı sıra İskender ve dürüm gibi alternatif ve sevilen seçenekler de sunan işletme konseptiyle dikkat çekiyor. Özellikle ferah bir mekan olması ve seçeneklerin fazla olması müşterilerin ilgisini çekiyor.

 

 

Börekçinin sahibi Sedat Canpolat, yıllardır süregelen lezzet yolculuğuna dönerle devam ediyor. Özel olarak seçilmiş etlerle hazırlanan döner, özel tarifiyle pişiyor. Canpolat, "Dönerin sırrı tazelikte ve doğru pişirme yönteminde yatıyor. Müşterilerimize en iyi lezzeti sunmak için özen gösteriyoruz." diyor.

 

Ferah ve modern dekorasyonu ile dikkat çeken mekanda, dönerin yanı sıra İskender ve dürüm gibi sevilen seçenekler de bulunuyor. Özellikle döner sosu ve ayranın uyumu, damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

 

Bölge halkı, yeni açılan dönerciye büyük ilgi gösteriyor. Müşteriler, "Börekleri zaten çok seviyorduk, şimdi de dönerlerini denedik ve çok beğendik. Lezzetleri çok başarılı," şeklinde yorum yapıyor.

 

Sedat Canpolat, gelecek planları hakkında da bilgi vererek, "Hedefimiz, Çenberlitaş markasını daha da büyütmek ve farklı lezzetlerle müşterilerimizi buluşturmak. Yakın zamanda yeni şubeler açmayı düşünüyoruz." dedi.

 

Çemberlitaş Dönercisi, hem lezzet arayanlar hem de keyifli bir ortamda yemek yemek isteyenler için ideal bir adres.

 

Haber: Veysel Eşin

 

 

Türkiye bu lezzetin peşinde: Sadece Malazgirt ve Varto’da bulunuyor!

 

Muş'un kalbinde bir mucize: Varto hızır çeşmesine Vali Çakır’dan anlamlı ziyaret!

 

 

 

 

 


30.07.2024 04:13