Muş gençliği için çalışıyor! Çalışmalarını TRT GAP’a anlattı

Muş Gençliği Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Alparslan Bingöl TRT Gap’ın "Genç Yaşam" Programında Uyuşturucu ile Mücadelede programına katıldı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Başkan Bingöl katıldığı programda uyuşturucunun zararlarını anlatarak, zararlı alışkanlıklara dikkat çekti.

 

Bingöl,” Uyuşturucu kullanımı, toplumları tehdit eden ciddi bir sorundur. Uyuşturucudan arınan bir insanın değişimi, tüm dünyayı değiştirme potansiyeline sahiptir. Biz de bu mücadelede bağımlı kardeşlerimizle bir araya gelerek “Uyuşturucu sizlerin kaderi değildir, sonunuz bu illet yüzünden olmasın" diyoruz ve onlara sahip çıkıyoruz.

 

"EN BÜYÜK HİZMETİMİZ SAMİMİYETİMİZLE YÜREKLERE DOKUNMAK"

 

Yaptığımız en önemli şey, Allah'ın ayetinde belirtildiği gibi bir insanın kurtulması, arınması, temizlenmesi ve tedavi edilmesiyle sadece o kişinin değil, aynı zamanda annesinin, babasının, varsa eşinin ve çocuklarının da kurtulmuş olacağını bilmektir. Bu dünyada en büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır. Bir insan değişirse dünya değişir, çünkü dünyayı değiştiren insandır. Uyuşturucu ile mücadelede topyekûn bir mücadele gerekiyor; yangın çok büyük ve herkesin suyuna ihtiyacımız var.

 

"MUŞ GENÇLİĞİ ÖLMESİN, ANNELER AĞLAMASIN"

 

İlimizde Muş gençliği ölmesin, anneler ağlamasın diyoruz ve sahadayız. Muş gençliği için derneğimizde, ev ziyaretlerinde, nerede olursa olsun maddeden kurtulmaları için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Kim ararsa koşuyoruz, kimseden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Allah için emek veriyoruz ve ilimizde bağımlılıkla mücadelede sahada olan tek kuruluşuz. Anneler, eşler ve Muş gençliği umutlu; herkesin desteğini bekliyoruz.”

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

 


26.06.2024 16:57