Muş Engelsiz aslanlar Galatasaray deplasmanından üzgün ayrıldı 

Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımımız, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 2023-2024 sezonu 2. hafta maçında Galatasaray’a konuk oldu. 

ALPARSLAN DİYARI- Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı Süper Ligdeki ikinci maçında Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşılaştı.

 

 

 

 
Bahçelievler Engelliler Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maça ev sahibi Galatasaray hızlı başladı. Karşılaşmada ev sahibi Galatasaray müsabakadan 95-27 galip geldi. 

 

 

 


Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü 2023-2024 Sezonu A Grubu ikinci maçında Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına 95-27 mağlup oldu.

 

 


Bahçelievler Engelliler Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçta 20-4 ile ilk çeyreği geçen Galatasaray, ilk yarıyı ise 44-11 iönde tamamladı. 3. periyotu Galatasaray, 66-17 ile geçerken maçı da 95-27 galip tamamladı.

 

 

 


Maçtan sonra www.alparslandiyari.com yazı işleri müdürümüz Emrullah Özbey ile telefonda konuşan Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı başkanı Bedri Korkmaz, süper ligde yeni yeni başladıklarını ve henüz sporcu transferi yapmadıklarını söyledi. 

 

 

 

 


Galatasaray maçından galibiyetle ayrılmayı çok istemlerine rağmen başaramadıkları için üzgün olduğunu dile getirerek Korkmaz, destek verenlere de teşekkür etti. 

 

 

 

 

“İLK DEFA SÜPER LİG TECRÜBESİ KAZANDIK”

 

Korkmaz Şöyle konuştu: 


“Süper Lig’de iki maç onadık. İki maçımızı da kaybettik. Yaklaşık 25 yıl önce ilk kurulduğumuzda en büyük hayalimiz bir gün şehrimizi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde temsil etmekti. Çok şükür bunu başardık. Şimdi hedefimiz ise bu ligde kalıcı olarak başarılı sonuçlar elde etmektir. Takımımız tamamen kendi evlatlarımızdan oluşuyor. Daha önce süper lig tecrübesi olmayan sporcu kardeşlerimin vermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Rakiplerimizin transferlerle kadrolarını güçlendirdiği bir ligde biz kendi evlatlarımız ile mücadele ederek başarılı olmayı arzuluyoruz. İnşallah tüm zorlukları yenmeyi başardığımız gibi bu zorluğunda üstesinden gelerek başaracağız” diyerek yetkililerden takıma destek olmaları çağrısında bulundu. 

 

 

 

 

NEVZAT KAYA’YA TEŞEKKÜR

 

İstanbul’da konaklama ve yemek ihtiyaçlarını karşılaya Kaya’ya da teşekkür eden başkan Korkmaz, “İstanbul’da bizleri en iyi şekilde ağırlayan Muşspor Başkanımız ve Yeniköy Motors yönetim kurulu başkanı hemşerimiz Nevzat Kaya’ya takımım adına çok teşekkür ediyoruz. Nevzat Kaya bizleri çok iyi ağırladı. Otel ve yemek ihtiyaçlarımızı karşıladı. Başkanımız Nevzat Kaya’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

 

 

 

 

 

 


03.11.2023 18:41