Muş ekibi lalezar, deplasmandan galibiyetle döndü

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig 8. Grupta mücadele eden Muş ekibi Lalezarspor Kulübü, ligin 3. Haftasında Van ekibi Tuşbaspor’a konuk oldu. 

ALPARSLAN DİYARI- Van Nur Tatar spor salonunda oynana karşılaşmayı 25-23, 25-16 23-25 ve 25-21’lik, setlerle kazanan Muş Lalezarspor Kulübü maçtan 3-1’lik skorla ayrıldı. 

 


Maç dönüşü www.alparslandiyari.com’a açıklama yapan kulüp antrenörü Ferzende Emre deplasmanda galip gelmelerinin kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, “Maçın başından sonuna kadar voleybolcularımız üstün oynadı. Kaybettiğimiz sette gençlere şans vermek istedik. Kaybettik ama gençleri kazandık. Oynadıkları oyunla gelecek maçlarda daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Önümüzdeki haftadan itibaren 4 hafta boyunca evimizde oynayacağız. Evimizdeki ilk maçı 25 Kasım 2023 tarihinde saat 14.30’da Muş Spor Salonunda oynayacağız. Evimizdeki bu maçlara tüm voleybol severleri bekliyoruz. Onların desteği bizler için gerçekten çok önemli.” diye konuştu. 
Emre, “Biz Muş’ta erkek voleybol takımını kurarken gençlerimize dokunmak istedik. Çok şükür bu konuda yüzlerce gencimize de dokunduk. İnşallah dokunmaya da devam edeceğiz. Gençlerimizi başta kötü alışkanlıklardan korumak, eğitimlerine destek vermek ve boş vakitlerini spora ayırmak için gece gündüz demeden gayret ediyoruz.” dedi. 

 

 

 

VALİ ÇAKIR’A TEŞEKKÜR


Desteklerinden dolayı Vali Avni Çakır’a teşekkür eden Kulüp Antrenörü Ferzende Emre şunları kaydetti:  “Sayın Valimiz, gençlerimize önem veriyor. Bu konuda sporcularımızla beraber  kendisine gerçekleştirdiğimiz ziyarette çok güzel bir sohbet imkanı yakaladık. Sayın valimizin de voleybol sporu oynaması da bizleri ayrıca sevindirmiştir. Kendisine sporcularım adına ve kendi adıma şükranlarımı sunuyorum.”

 

HABER: HARUN SEÇKİN

 

 

 

 

 


16.11.2023 13:27