Muş Diva-Sen'de bayrak değişimi

DİVA-SEN Muş İl Başkanlığı'na Maşallah Saysal atandı.

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) olarak Muş’ta toplumsal meseleler karşısında sorumluluk bilinci ile düşüncelerini ortaya koymayı ve mücadelesini yapmayı görev bilen sendikamız çatısı altında hizmet etmekten onur duyduğunu belirten Saysal, yeni göreviyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

Saysal, DİVA-SEN’i doğruların yanında, yanlışların karşısında durma mücadelesi veren örnek bir sendika olarak tanımladı. Sendikacılık hizmetlerinin güçlü, dinamik, heyecanlı, hoşgörülü ve üyesine sahip çıkma düşüncesini içerdiğini vurgulayan Saysal, “DİVA-SEN’i doğruların yanında, yanlışların ise karşısında durma mücadelesi vermek olarak özetleyebiliriz” dedi.

 

 

Yeni İl Başkanı, Muş’ta sendika çatısı altında daha önce hizmet etmiş başkan ve üyelere de teşekkürlerini sunarak, “Hayırlara vesile olacak hizmetlerimizle tüm Muşlu hemşerilerimize ve DİVA-SEN üyelerimize en kalbi duygularımı iletiyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu bayrak değişiminin, sendikanın toplumsal meselelere duyarlı yaklaşımını ve üye odaklı hizmet anlayışını daha da güçlendireceği belirtildi. Maşallah Saysal'ın yeni göreviyle birlikte Muş’ta DİVA-SEN’in daha etkin bir rol üstleneceği ifade edildi.

 

HABER SEVDA BALKAYA


28.07.2024 09:49