Muş Bulanık Kaymakamı Koşansu köy ziyaretleri yaptı: Yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Yokuşbaşı ve Esenlik köylerini ziyaret etti.2024 yılı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) yol çalışmaları kapsamında yapılan kilitli parke taşı yol döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

ALPARSLAN DİYARI- Kaymakam Koşansu, Yokuşbaşı köyünde vatandaşlarla buluşarak onların talep ve dileklerini dinledi. Köyde yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hakkında bilgi alan Koşansu, çalışmaların hızla ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Esenlik köyüne yaptığı ziyarette de köy halkıyla bir araya gelen Kaymakam Koşansu, burada da köy sakinleriyle sohbet etti. Köydeki vatandaşların dilek ve temennileri dinleyen Koşansu, köy halkı ile taziye evinde sohbet etti.

 

 

KÖYDES ÇALIŞMALARI

 

2024 yılı KÖYDES programı kapsamında, Bulanık ilçesine bağlı köy olan Yokuşbaşı köyünde kilitli parke taşı döşeme işlemleri tamamlanma aşamasına geldi.

 

 

VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİ

 

Köy sakinleri, Kaymakam Koşansu’nun ziyaretinden ve köylerinde yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yapılan yatırımların köy yaşamına büyük katkı sağladığını belirten vatandaşlar, Kaymakam Koşansu’ya teşekkür etti.

 

GELECEK PROJELER

 

Kaymakam Koşansu, önümüzdeki dönemde de köylerde benzer çalışmaların devam edeceğini ve köylerin daha modern ve yaşanabilir hale gelmesi için tüm imkanların seferber edileceğini ifade etti.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN


06.08.2024 07:52