Muş BESK evinde Kardemir Karabük’ü mağlup etti

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi son haftasında Muş BESK, evinde ağırladığı Kardemir Karabük Tekerlekli Basketbol takımını 52-50 mağlup etti.

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi son haftasında Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü (BESK), evinde ağırladığı Kardemir Karabük Tekerlekli Basketbol takımını 52-50 mağlup etti.

 

 

Muş Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Bingöl Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdülbari Aksoy, İş İnsanları Zal Rüstem Yamaç ve Murat Bozyel ile çok sayıda basketbol sever izledi.

 

 

“DESTEK VARSA ENGEL YOKTUR”

 

 

Karşılaşma sonrasında www.alparslandiyari.com’a Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü başkanı Bedri Korkmaz, “Geçen hafta deplasmanda oynadığımız HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü karşılaşmasını, bu hafta evimizde ağırladığımız Kardemir Karabük Tekerlekli Basketbol takımını maçlarından aldığımız galibiyetlerle ligi tamamladık. Her zaman engellilerin yanında olan engellilerin her sorunu ile bire bir ilgilenen başta sayın valimiz Avni Çakır’a, eşi hanımefendi Bahar Çakır’a, her maçımızda yanımızda olan Cumhuriyet Başsavcımız sayın Hüseyin Kantar’a ve her yanımızda maddi manevi yer alan İş İnsanlarımız Zal Rüstem Yamaç, Murat Bozyel ve Yavuz Yavuz’a bu galibiyetlerimiz armağan ediyoruz. Destek varsa engel yoktur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 


10.03.2024 18:32