Muş Beşir Derneği ’Gönüller yapmaya geldik’ parolasıyla yardım dağıtmaya devam ediyor

’Gönüller yapmaya geldik’ parolasıyla yola çıkan Muş Beşir Derneği, kentte her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere ve depremzedelere yardım ediyor. 

ALPARSLAN DİYARI- ’Gönüller yapmaya geldik’ parolasıyla yola çıkan Beşir Derneğinde İsteyen temsilci ücretsiz gıda marketine kendisi gelip ihtiyacını alabiliyor, isteyen de adresini verdikten sonra dernek gönüllüleri tarafından ihtiyaçlarını teslim ediyor.

 

 

 

 

” HER GÜN YENİ HİKÂYELERE VE DRAMLARA ŞAHİT OLUYORUZ”

 

Yapılan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Beşir Derneği Muş Temsilcisi Mehmet Şah Sümer ihtiyaç sahibi ve depremzede ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli alanda çalıştıklarını söyledi.

 

 

 

 

 Beşir Derneğinin ihtiyaç sahibi insanların her daim yanında olmaya devam edeceğini hatırlatan Sümer, "Muş Beşir Derneği temsilciliği olarak ihtiyaç sahibi ailelere her ay olduğu gibi bu ay da yardımda bulunduk. Sadece Ramazan ayı ve Kurban Bayramı’nda değil tüm yıl boyunca çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beşir Derneği olarak yardım severlere de çağrıda bulunduk. Her gün yeni hikâyelere ve dramlara şahit oluyoruz. Gördüğümüz manzara ve anlatılan hikâyeleri dinlediğimiz zaman daha çok çalışmamız gerektiğini biliyor ve bu sorumlulukla gece gündüz demeden çalışma azmimizle gayret ediyoruz. Muşlu iş adamlarının da verecekleri yardımlara talibiz. Kamu yararına çalışan dernek statüsünde olduğumuz için verilen yardımları vergilerinden yüzde yüzünü de düşürebiliriz. Yani hem dua alacak ve vergilerini kendi ilinin ihtiyaç sahiplerine aktarabilecekler" dedi.

 

Haber: Kader Akçil

 

 

 

 

 

 

 

 

 


04.09.2023 22:09