Muş Belediyesi Personel Alımına Rekor Başvuru: 30 kişi alınacak! 2447 kişi umutla bekliyor

Muş Belediyesi'nin temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere yapılacak olan 5 ay 29 gün süreli işçi alımına rekor düzeyde başvuru gerçekleşti.

ALPARSLAN DİYARI- Toplam 60 kişinin (30 asil, 30 yedek) belirleneceği kura çekimi için 2447 kişi başvuruda bulundu.

 

ŞEFFAF BİR KURA OLACAK

 

Bugün saat 17:30'da Muş Kent Meydanı'nda gerçekleştirilecek kura çekimi, noter huzurunda yapılacak ve belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak. Belediye Başkan Vekili Serkan Öztürk, kura çekiminin tamamen şeffaf bir şekilde yapılacağını belirterek, yoğun başvuru nedeniyle çekim sürecinin hassasiyetle yürütüleceğini vurguladı.

 

KURA ÇEKİMİ BUGÜN GERÇEKLEŞİYOR

 

Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimleri, bugün saat 17:30'da Muş Kent Meydanı’nda yapılacak. Belediyeden yapılan açıklamada, kura çekimlerine yoğun katılım beklendiği ve bu önemli anın belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacağı bildirildi.

 

2500’E YAKIN BAŞVURU

 

Belediye kaynakları, kura çekimi için yapılan başvuru sayısının yaklaşık 2.500 kişiye ulaştığını belirtti. Muş’ta istihdamın sınırlı olduğu bir dönemde bu kadar yüksek bir başvuru sayısına ulaşılması, iş gücü talebinin büyüklüğünü gözler önüne seriyor.

 

Kazananlar noter huzurunda belirlenecek ve 5 ay 29 gün boyunca belediyenin temizlik işleri müdürlüğünde görev yapacak.

 

HABER SEVDA BALKAYA


16.08.2024 08:43