Muş Belediyesi’nin sosyal medya hesapları kapandı!

31 Mart seçimleri ile birlikte DEM partili başkanların yönetimine geçen Muş Belediyesi'nin sosyal medya hesapları kapandı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Belediyesi’ne ait sosyal medya hesaplarında önceki dönem yönetim tarafından kapandığı iddia edildi.

 

 

Konuyla ilgili www.alparslandiyari.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emrullah Özbey’e konuşan Muş Belediye Başkanı Sırrı Söylemez, “Belediyeyi daha yeni devir aldık. Sayıştay Müfettişlerini inceleme için davet ettik. Bizler şeffaf belediyecilik ilkeleri doğrultusunda belediyemizin öncelikle borçlarını, yapılan ve yapılacak işleri, gelir ve giderlerin hesabını yapacağız. Şeffaf olacağız ve her şeyi halkımızla paylaşacağız. Belediyemize ait sosyal medya hesaplarının kapandığını biz de gördük. Henüz hangi nedenden dolayı böyle bir girişim yaptıklarını bilmiyoruz. Fakat belediye bir devlet kurumu, devlet kurumlarında süreklilik esası var. Dolayısı ile belediyenin sosyal medya hesaplarının kapanmasına bir anlam veremedik. Bunlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

 

 

“HABER: EMRULLAH ÖZBEY”

 

 


09.04.2024 13:50