Muş Belediyesi’nden Muş Vakfı yönetimi ve yatırımcılara kahvaltı

Muş’a çıkarma yapan Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı (MUŞVAK) heyeti Muş’taki çalışmalarına ve gezilerine devam ediyor. Muş belediye Başkanı Feyat Asya Vakıf heyetini kahvaltı programında ağırladı. 

ALPARSLAN DİYARI-  İletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standardının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği ile daha kapsamlı faaliyetler ve projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesine katkıda bulunacak şekilde çalışmalar yapmak, ulusal ve uluslararası ortak projeler gerçekleştirmek amacıyla Muş’a gelen Muş vakfı yönetimi ve İş insanları Kentteki çalışmalarını sürdürüyor.   

 

 

 

 

Muş Kale Parkında Belediye Başkanı Feyat Asya’nın misafiri olan heyete Muş Valisi Avni Çakır da eşlik etti. 

 

 

 

 

İŞ İNSANLARINI DOĞDUĞU TOPRAKLARA YATIRIMA DAVET EDİYORUZ

 

İstanbul heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine başlayan Muş Valisi Avni Çakır, güzel bir vesile ile Muş’ta bulunan iş insanlarını doğdukları topraklara yatırıma davet ettiklerini belirterek,  “Muş’a yaptığınız ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Amacımız Muş dışında yaşayan iş adamlarımızı doğduğu topraklara yatırıma davet etmektir. Muş’ta özellikle firmalarımızın yatırım yapmasını istiyoruz. Muş’a yapılacak yatırımlar, üretimi, istihdamı artırmaktır. Muş’ta tersine göçü başlatmak istiyoruz. Bu buluşmamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum”  dedi.

 

 

 

 

MUŞ’A HOŞ GELDİNİZ

 

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da, İstanbul heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Muş Vakfı’nın memleketine vefa göstermesi bizleri memnun etti. Sizleri burada ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade etmek istiyorum. Umut ederim ki bu karşılıklı fikir alış verişi, işbirlikleri ilimize katkılar sunar” İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

Karşılıklı konuşmaların ardından yapılan kahvaltıdan sonra hatıra fotoğrafı çekildi.


HABER: HARUN SEÇKİN

 

 

 

 

 

 

 

 


23.09.2023 14:55