Muş Belediyesi bunu da başardı: Halkın takdirini topladı

Muş Belediyesi, bünyesindeki araç filosunu güçlendirmek amacıyla yeni asfalt serim araçlarını satın aldı.

ALPARSLAN DİYARI- Daha önce kiralama yöntemiyle hizmet veren araçların yerini, belediyenin kendi mülkü olan yeni makineler aldı. Bu kapsamda 21 milyon 236 bin TL'lik bir yatırımla bir finişer (asfalt serme makinesi), bir lastik bandajlı silindir ve bir çelik bandajlı silindir satın alınarak filoya eklendi.

 

 

KİRALAMA DÖNEMİ BİTTİ, KALICI YATIRIMLAR BAŞLADI

 

Belediye bünyesinde yıllardır yüksek fiyatlarla kiralanarak kullanılan bu araçlar, yeni satın alımlar sayesinde artık belediyenin kendi malvarlığına dahil edildi. Bu sayede hem daha uzun vadeli bir çözüm sağlanacak hem de ekonomik tasarruf hedefleniyor.

 

 

EŞ BAŞKANLAR: "HALKA DAHA İYİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

 

Muş Belediyesi Eş Başkanları Sırrı Söylemez ve Tuba Sayılğan, araçların resmi açılışını gerçekleştirerek halka hitap etti. Eş Başkanlar, yaptıkları açıklamada, “Bu yeni araçlar, halkımıza daha hızlı ve verimli hizmet sunmamızı sağlayacak. Belediye olarak borçlanmadan, kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanarak bu araçları filomuza kazandırdık,” ifadelerini kullandılar.

 

 

Bu yatırımla birlikte Muş Belediyesi’nin yol yapım ve asfaltlama çalışmaları daha da hız kazanacak ve kentin altyapı ihtiyaçlarına daha etkili çözümler sunulacak.

 

 

HABER SAMİ DEMİR

 


15.10.2024 09:49