Muş Belediye Başkanı Asya’dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı: Hepimizin hedefi belli

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 2023-2024 yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla yayımladığı tebrikte önemli mesajlar verdi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta eğitim-öğretim yılı başladı. Binlerce öğrenci ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte ders başı yaptı. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da yeni eğitim-öğretim yılı için öğrencilere başarılar diledi. “2023-2024 eğitim-öğretim yılının başta öğrenci, öğretmenlerimiz ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek sözlerine başlayan Başkan Asya, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

 

 

“HEDEFİMİZ MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI BİREYLER YETİŞTİRMEK”

 

Başkan Asya mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yeni eğitim öğretim yılına başlayacağımız bugünde Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve onların geleceğine yön veren eğitimcilerimize başarılar diliyorum. Yurdumuzun dört bir yanında fedakârlık örneği göstererek yeni nesiller yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimizi ve idarecilerimizin yeni eğitim öğretim yılı sevincini en samimi duygularımla paylaşıyorum. Hepimizin hedefi ve gayesi milli ve manevi değerlerine bağlı, donanımlı nesiller yetiştirmek.  Bu hedef ile geleceğimiz olan gençlerimizin en önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında başarılı adımlar atmalarını diliyor, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

Haber: Kader Akçil

 

 


11.09.2023 12:14